ZO SKIN protokole za kožu osmislio je američki dematolog, dr. ZEIN OBAGI. Njegov pristup rješavanju različitih problema kože razlikuje se od svih dotadašnjih metoda, te isto tako osigurava izvrsne rezultate. Primarni cilj je postizanje i održavanje zdrave kože, zaštitu kože od štetnih utjecaja iz okoliša te pomlađivanje kože.

Tu su i inovativni medicinski proizvodi i protokoli za liječenje širokog spektra kožnih bolesti kao što su: akne, rozaceja, seboroični dermatitis, melazma, postupalne hiperpigmentacije kože, nespecifične diskoloracije, kožne promjene nastale kao znakovi fotooštećenja kože, itd.

zo skin prije i poslije

Educirani liječnik ZO SKIN programa propisuje svakom pacijentu odgovarajuću terapiju u obliku preparata za kožu koji se svakodnevno koriste ujutro i navečer, točno propisanim redoslijedom.

Tako tretirana koža prolazi kroz nekoliko faza – od početne faze liječenja, preko faze oporavka do faze održavanja. Terapija obično traje kroz više tjedana, a posebno je važno tijekom terapije kožu zaštiti od sunca (terapija uvijek uključuje i posebnu ZO SKIN kremu sa zaštitnim faktorom SPF 30 i SPF 50).

Kroz tjedne trajanja terapije u sklopu ZO SKIN programa certificirani liječnik radi redovite kontrole, te po potrebi adaptira terapiju specifičnom problemu kože.

ZO SKIN program upotpunjuje se prema potrebi i tretmanima koji se rade isključivo u ordinaciji certificiranog liječnika, a to su: Invisapeel, Retinol Stimulation Peel, 3-Step Peel i Controled Depth Peel te Controled Depth Peel kombiniran sa laserskim tretmanom (CO2 frakcijski laser).

Dr. Mladen Mešter je završio sve stupnjeve edukacije ZO SKIN programa u Obagi Skin Health Institute u Los Angelesu, USA te time postao licencirani liječnik za tretiranje pacijenata u skladu sa ZO Skin Health principima i proizvodima.

Svi proizvodi ZO SKIN programa mogu se nabaviti samo u licenciranim poliklinikama, poput POLIKLINIKE MEŠTER ZADAR.

Ukoliko se želite informirati ili naručiti na besplatne konzultacije, molim nazovite nas na tel: 023/309-065 ili nam pošaljite upit na mail: info @ poliklinika-mester.hr

ZO-before-after