MASNE NASLAGE, CELULIT I OPUŠTENA KOŽA

To su tri stvari koje se uspješno rješavaju pomoću nove tehnologije ONDA COOLWAVES by DEKA. Najnovija tehnologija ONDA Coolwaves, renomiranog proizvođača lasera i medicinskih uređaja, DEKA Ltd., predstavljena je sajmu estetike u Parizu, IMCAS 2019.

Klinički rezultati koje je terapija mikrovalovima pokazala, ovaj jedinstveni uređaj lansiran je kao nova slijedeća stepenica u rješavanju masnih stanica, celulita i zatezanju kože. Tako je vrlo brzo našao put u najnaprednije klinike i estetske centre svijeta, pa tako i u našu polikliniku.

Rješavanje lokaliziranih masnih naslaga, rješavanje celulita, zatezanje kože – to su tri učinka koji se mogu po potrebi i kombinirati jedan s drugim, uz trajnost efekta.

Masne naslage

Coolwaves prodiru duboko u tkivo, kidajući membrane subkutanih masnih stanica. Sadržaj masne stanice se zatim drenira kroz stimulaciju fiziološkog procesa limfne drenaže.

Celulit

Coolwaves vrlo učinkovito u višim stadijima celulita kida vezivno tkivo koje uvlači kožu i čini celulit vidljivim, a nalazi se između nakupina masnih stanica.

Zatezanje  opuštene kože

Coolwaves inducira trenutno stezanje kolagenskih vlakana u dermisu i stimulira stvaranje novog kolagena, što kožu čini elastičnijom i zategnutijom.

Po čemu se ONDA Coolwaves razlikuje od drugih dostupnih tehnologija na tržištu?

Prva novost koju donosi Coolwaves ONDA tehnologija su posebni mikrovalovi kojima se ciljaju masne podkožne stanice na određenom području tijela. ONDA sistem generira mikrovalove na 2.45 GHz – frekvencija  koju apsorbiraju masne stanice, umjesto stanica vode. To je bitno naglasiti jer epidermis i dermis sadrži uglavnom stanice vode, a ne stanice masti, što omogućuje da mikrovalovi završavaju upravo tamo gdje i želimo.

Dosad dostupne tehnologije (poput klasičnog RF-a, lasera i ultrazvučnih valova – HIFU) imaju za cilj postizanje dovoljno visoke temperature ili ciljano oštećenje koje topili podkožnu mast, rastvara celulit ili potiće stvaranje novog kolagena.  Nedostatak jest izostanak adekvatnog rezultata na tijelu kod lasera i HIFU tehnologija. Kod RF-a problem je nedostatak površinskog hlađenja kože (epidermis i površinski slojevi dermisa). To je može dovesti do stvaranja opeklina na koži, nemogućnosti da se podnese učinkovitija snaga, te nejednake distribucije snage u cilljano područje.

ONDA Coolwaves uspio je tamo gdje drugi dosad nisu. 80% ciljane energije završi upravo u masnim stanicama, dok tek 20% ostane zadržano u dermisu. Toplina se neutralizira pomoću patentirane tehnologije hlađenja same ručke kojom se izvodi tretman.

Način izvođenja tretmana

Dvije ručke, kojima se izvode tretmani ONDA Coolwaves kombiniraju ciljanje pojedinog problema kojeg rješavamo. Masne stanice, celulit i opuštena koža  se povlače dok su ručke sigurne za rukovanje. Emitiranje mikrovalova prestaje čim nestane kontakt sa kožom, odnosno dubljim slojevima gdje se nalaze masne naslage.

Zbog toga je ovaj tretman učinkovit i istovremeno bezbolan za pacijenta.

Tretman je siguran za sve tipove kože, učinak je trajan, a tretmani se ponavljaju, ovisno o stanju kože i masnog tkiva, svakih 20, 30, odnosno 40 dana. Preporučuje se 4 tretmana za postizanje optimalnih rezultata, no prvi rezultati vidljivi su odmah nakon tretmana. Za zadovoljavajuće rezultate potrebno je napraviti nekoliko tretmana limfne drenaže nakon terapije ONDA Coolwaves. Važno je unositi dovoljno vode kako bi se olakšalo dreniranje i izbacivanje uništene masti, no efekt u svakom slučaju neće izostati.

Više o tretmanu, kliničkim rezultatima i samoj tehnologiji, možete pročitati ovdje.

Za konzultacije i predbilježbe, molim nazovite nas na tel 023/309-065.