HYDRAFACIAL MD tretman – revolucija u čišćenju i održavanju kože

U svijetu već niz godina najrašireniji hit za čišćenje i održavanje kože, svojim jedinstvenim svojstvima “vodenog” pilinga i višestruke infuzije kože hranjivim tvarima dostupan je od sada i u Zadru! Nezaobilazan tretman kože lica kada želite čistu i blistavu kožu, posebno učinkovit za tinejđerske akne, hiperpigmentaciju kože, sitnije bore, proširene pore. S dobrim razlogom je glavni tretman održavanja zdrave i blistve kože mnogim zvijezdama.

HydraFacial MD je neinvazivni tretman čišćenja i njege kože, sastoji se od osnovnog medicinskog pilinga, čišćenja kože i njege kože hranjivim medicinskim preparatima pomoću revolucionarne HydraFacial tehnologije. Tretman traje 30-tak minuta.

Nakon tretmana nema oporavka, rezultati su vidljivi odmah i mogu se ponavljati prema potrebi. Uživajte u zdravoj i glatkoj koži uz Hydrafacial MD.

Gotovo svi tinejdžeri imaju u nekom trenutku problem s aknama. Hormoni, genetika, kozmetika, dnevne navike, hrana –  sve to utječe na dodatno pogoršanje stanja. Ne dopustite da vam akne kvare izgled i dojam o sebi. Stanje se može značajno popraviti pomoću tretmana HydraFacial MD.

Tretmani za rješavanje akni trebaju se ponoviti 3 puta u 3 tjedna – svaki tjedan jedan tretman. Dodatno se mogu koristiti posebne kreme kod kuće koje će pomoći u rješavanju akutne faze akni.

Kome je namijenjen HydraFacial MD tretman?

HydraFacial MD je jedini tretman koji kombinira čišćenje lica snagom vode, piling, ekstrakciju, hidraciju i antioksidativnu zaštitu kože u istovremeno, čime se postiže čišća, blistavija koža bez oporavka poslije tretmana. Tretman je nježan za kožu, vraćajući joj vlagu i čist izgled na neinvazivan način.

HydraFacial MD tretmanom postiže se:

 • Smanjenje finih bora
 • Čista i blistava koža
 • Nahranjena koža
 • Smanjene pora na koži
 • Koža očišćena od akni i masnoće
 • Smanjenje blažih oblika hiperpigmentacije i pjega od sunca

Tretman je pogodan za sve tipove kože, uključujući tanku i stariju kožu, obojanu kožu, suhu i masnu kožu.

Razlika između mikrodermoabrazije i HydraFacial MD pilinga?

Mikrodermoabrazija omekšava mrtve stanice i uklanja ih putem dijamantskog vrha ili kroz kristalni piling.

Napredna Hydrafacial MD tehnologija donosi nam postupak osmišljen kako bi serumom omekšao mrtve stanice, umjesto kristalima ili dijamantnim vrhom čime se postiže nježnija, ali dublja eksfoliacija (piling). Uz ovaj korak, tu su dodatna dva stupnja – ekstrakcija i dublje čišćenje pora te tretman super-hidratizirajućim serumom kojim se njeguje i smiruje koža. Vaša koža će na kraju izgledati blistavo!

Kakve rezultate možete očekivati? Koliko često treba ponavljati tretman? Koliko traje rezultat?

Većina klijenata vidi vidljivo poboljšanje na koži odmah nakon tretmana. Koža bude blistavija i ton ujednačeniji. Učinak može trajati od 5 do 10 dana ili duže. Ovisno o problemu kože koji se HydraFacial tretmanom rješava, da bi učinak bio trajniji i bolji, tretman treba ponoviti. Tako se preporučuje HydraFacial MD tretman raditi jednom mjesečno kako bi se popravio izgled kože s aknama, masne i začepljenih pora, finijih bora i blažih oblika hiperpigmentacije. Tretman HydraFacial MD se preporučuje raditi mjesečno i kao redovni kozmetički tretman čišćenja i njege za hravu i nahranjenu kožu.

Kontraindikacije

 • Terapija izotretinoinom (ukoliko je korišten u zadnjih 6 do 18 tjedana)
 • Terapija vitaminom-A/AHA kiselinama (treba stati s terapijom 2 dana prije tretmana)
 • Autoimune bolesti (Lupus/Sklerodermis/Ekcem/Psorijaza)
 • Depilacija lica voskom (ne unutar 2-5 dana nakon)
 • IPL/Laserski tretmani kože (ne unutar 2 dana nakon)
 • Opekotine od sunca