Aquamid® ReconstructionNAPREDAK U FILERIMA
Krajem 20-tog stoljeća nagli porast estetskih, medicinskih ili psihosomatskih zahvata doveo je do poplave tržišta s različitim filerima, od sintetskih do prirodnih, svaki sa svojim dobrim i lošim stranama, i ograničenjima u vremenu trajanja, nakon kojeg je potrebno ponoviti kirurški zahvat. S dolaskom injekcijskih filera smanjila se je potreba za invazivnim zahvatima za mnoge indikacije. Tradicionalni fileri ipak nisu rješili glavni problem vezan uz injekcijske filere – resorpciju i potrebu za naknadnim nadopunama. Aquamid® Reconstruction uspješno rješava ovaj problem upotrebom jedinstvene proizvodne tehnike koja prilagođava vodom-saturirane injekcije za individualne indikacije. Aquamid® Reconstruction je daljnji napredak u proizvodnji nove generacije filera za meka tkiva. Zadovoljava sve zahtjeve idealnog injektibilnog filera budući da je atoksičan, biokompatibilan, dugotrajan, trenutnog učinka i jednostavan za upotrebu, a ne izaziva alergijske, ni imunološke reakcije.

AQUAMID® RECONSTRUCTION HYDROGEL – JEDNOSTAVAN I SIGURAN
Aquamid® Reconstruction daje odovor na zahtjeve kirurga za imunološki inaktivnoim i homogenim, atoksičnim, ne-resorptivnim, ne-alergenim, filerom koji ima trenutni učinak, a dugotrajan je i zadržava svoje osobine. Aquamid® Reconstruction sa 97,5 % ima najveći udio vode od svih filera, sa jedinstveno dizajniranom molekularnom strukturom koja omogućava izmjenu vode s okolnim tkivom bez gubitka oblika i efekta. Neresorptivan i otporan na migraciju, hidrogel Aquamid® Reconstruction je ne-alergen, a zahvaljujući svojoj elastičnosti i viskoznosti postaje integrirani dio tkiva. Ove jedinstvene osobine čine ovaj biokompatibilni filer jednostavnim i sigurnim za upotrebu, s trenutnim učinkom bez potrebnog vremena za oporavak. Kirurzima Aquamid® Reconstruction omogućava jednostavnu aplikaciju i odlične rezultate kod različitih zahvata. Hidrogel je proizveden u strogim uvjetima kontrole kvalitete u Danskoj. Zbog molekularne strukture u proizvodnom procesu svaka serija proizvoda je ujednačena , homogena i izrađena za određene indikacije.

INDIKACIJE I RJEŠENJA
Posljednih 20 godina razvile su se mnoge nove metode i tehnike estetske korekcije i rekonstrukcije. S njima se razvila i nova generacija filera – injektabilni fileri. Osjetljivost nekih područja tijela, a posebno lica u samopouzdanju i kvaliteti života, zahtjeva sigurna, dugotrajna rješenja, što manje invazivna, i koja ne ostavljaju ožiljke. Aquamid® Reconstruction pruža kirurgu i pacijentu siguran, potpuno ispitan implantat, koji se jednostavno primjenjuje i nema opravka nakon tretmana.

INDIKACIJE ZA AQUAMID® RECONSTRUCTION
– povećanje obraza
– povećanje brade
– kongenitalne asimetrije i udubljenja
– duboki nazo-labialni nabori
– lipoatrofija
– povećanje vilice
– post-traumatske/ kirurške korekcije
– plastika nosa
– obrada ožiljaka
– druge indikacije kod kojih je potrebno povećati volumen

IZBOR INJEKTIBILNOG FILERA ZA ODGOVARAJUĆE INDIKACIJE
– najviši sadržaj vode; 97,5% sterilne, apirogene vode
– niski sadržaj krutih tvari, 2,5% poliakrilamida
– izmjena vode s okolnim tkivom
– ne-resorptivan, dugotrajni rezultati
– nealergen
– postojan na migracije
– visoke elastičnosti
– visoke stabilnosti
– neutralni pH
– bez sitnih komadića u suspenziji
– bez stvaranja tvrdog tkiva
– imunološki inaktivan
– opširna popratna klinička dokumentacija
– spreman za upotrebu, jednostavan za injektiranje
– igla od 27G – minimalna bol

 

Pogledajte ove primjere i zamislite što bi sve Aquamid® mogao učiniti za Vas.

Učinkovitost Aquamida

Volumen usana

Ukupna količina Aquamida: 3ml
Broj procedura: 2

Ova žena je htjela atraktivniji oblik usana i izjednačiti volumen gornje i donje usne.

Učinkovitost AquamidaVolumen usana

 

Učinkovitost AquamidaNazolabijalne bore

Ukupna količina Aquamida: 3ml
Broj procedura: 2

Ova žena je htjela zagladiti duboke bore koje idu od nosa do vanjskih kuteva usana.

Učinkovitost AquamidaDuboka glabelarna bora

 

Učinkovitost AquamidaPovećanje brade

Ukupna količina Aquamida: 2.5ml
Broj procedura: 3

Učinkovitost AquamidaKorekcija nosa

Sedlasti nos

Učinkovitost AquamidaDuboke mentolabijalne bore

Ukupna količina Aquamida: 4ml
Broj procedura: 2

Bore od kuteva usana prema dolje davale su ovoj ženi nepotreban izraz kao da se stalno mršti. Lijeva bora je bila jače izražena od desne. Primila je injekciju Aquamid® punila na obje strane usta u dva navrata. Po njenim riječima aplikacija je bila gotovo bezbolna, i uslijedila je oteklina. Četiri godine kasnije još uvijek je zadovoljna s rezultatom koji je ostao nepromijenjen.
NARUČITE SE / PITAJTE NAS