CRYOFACE RF  – učinkovito pomlađivanje lica, vrata i dekoltea

Novi uređaj za pomlađivanje lica, vrata i dekoltea je stigao. Cryoface RF koristi energiju i učinkovitost dvije vrste tehnologija. Hiperpulsna radiofrekvencija i sustav hlađenja ručke zajedno čine učinkovitu terapiju protiv znakova starenja kože lica, vrata i dekoltea. Bore oko očiju, iznad usnice, nazolabijalne bore, bore na čelu nestaju djelovanjem ove terapije.

Zahvaljujući dvjema ručkama Cryoface RF-a, tretman se može izvoditi na cijelom licu, istovremeno fokusirajući djelovanje precizno na periokularno i perilabijalno područje. Zahvaljujući specifičnom obliku i veličini, dvije Energy Booster ručke omogućuju intenzivnije i preciznije djelovanje radiofrekventnih valova na bore, prodirući u dublje slojeve kože veću količinu energije koju istovremeno balansira sustav hlađenja.

Standardna RF ručka može izvoditi cijeli niz tretmana na većem području lica, vrata i dekoltea sa odmah vidljivim rezultatima na teksturi kože, elastičnosti i glatkijem izgledu kože.

Tehničke karakteristike

RF frekvencija ovog uređaja emitira se na 1 MHz uz moguće odstupanje od 20%. Hlađenje same ručke određeno je na minimalnu temperaturu od 2 stupnjeva, što je dovoljno snažno kako bi neutraliziralo sami površinski efekt pregrijavanja te omogućilo snažniji efekt u samoj koži.

Tretman

Emitiranjem radiofrekventnih valova u kožu dolazi do zagrijavanja kože što potiče stvaranje kolagena i elastanskih vlakana u koži. To čini kožu zaglađenijom i elastičnijom te se umanjuje vidljivost bora oko očiju, oko usana, na čelu, na vratu i dekolteu. Tretmani se mogu ponavljati za bolji učinak. RF se ponavlja svakih 7 dana do željenog izgleda, dok se Cryoface može ponoviti nakon 21 dan.

Tretman nema nuspojava niti je potreban poseban oporavak. Moguće je da narednih dan ili dva osjetite zatezanje u tretiranom području nakon tretmana. Posebno se preporučuje osobama koje žele postići na prirodan način mlađi izgled kože. Izvrsno se kombinira sa Teenlifting terapijom stimuliranja mišića glave i vrata, te microneedelingom i mezoterapijom.