Ako imate leziju na koži poput madeža, ciste, bradavice ili lipoma i ateroma koje želite ukloniti, obično se radi o vrlo jednostavnom zahvatu. Možda ste se odlučili na ovaj zahvat jer ste primijetili promjene na madežu, bradavici ili cisti u boji ili veličini, ili vam se naprosto estetski ne sviđa ili čak stvara bol, nelagodu ili vam ograničava kretnje. Većina lezija se uklanjanju kirurškim putem ili pomoću lasera u lokalnoj anesteziji, što znači da ste budni no područje obrade je potpuno utrnuto. Druge tehnike uključuju korištenje kemijskih preparata ili tretiranje lezija tekućim dušikom (smrzavanjem). U određenim slučajevima koristi se i elektrokauter kako bi se uklonila lezija na koži.

Uklanjanje kožnih lezija je obično je brz i jednostavan zahvat, te se najčešće izvodi ambulantno, što znači da nema potrebe za zadržavanjem u klinici nakon zahvata.

Kao kod bilo kojeg kozmetičkog postupka važno je uskladiti očekivanja i mogućnosti prije odluke o zahvatu. Vaš stručnjak će vam objasniti kakve rezultate možete očekivati te pojasniti tijek oporavka i koji su rizici povezani sa zahvatom.

Više o madežima, cistama, milijama, fibromima, angiomima, lipomima.

Ukoliko želite saznati cijenu, pošaljite nam upit na mail ili nas nazovite na tel: 023/309-065.